• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
productiepersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Chocolagendijk schakelt al jaren met Laudam

De producten van Chocolagendijk uit Oud Gastel zijn in de meeste supermarkten verkrijgbaar, maar als merk onbekend bij de consument. Voor Laudam is Chocolagendijk zeker geen onbekende, want wij mogen al jarenlang productie- en inpakmedewerkers leveren.

“Wij produceren in opdracht van de grote ketens en de chocoladerepen en chocoladeletters liggen in de schappen in de verpakking van de klant, vaak ook als huismerk.”
Naast een stukje speciaalwerk (relatiegeschenken) dat altijd doorloopt, betreft het veelal seizoenswerk. In de aanloop naar de feestdagen draait de fabriek op volle toeren en dergelijke pieken vragen om flexibel inzetbare arbeidskrachten. “In die drukke periodes moeten we de personele bezetting flexibel aan kunnen passen, want dan hebben we heel veel handjes extra nodig. Dan heb ik het niet over chocolatiers, maar productiemensen, mensen die meters kunnen maken, die de machines bedienen etc. Sinds 2013 schakel ik tot mijn grote tevredenheid met Laudam. Momenteel heb ik zestien mensen van ze, twee shifts van acht. Ik verlang tempo, netheid en kwaliteit. Dat is wat ik vraag en dat is wat ik krijg. Daar komt bij dat we hier moeten voldoen aan de hoogste eisen qua voedselveiligheid, dus je kunt niet zomaar even iemand hier neerzetten. We zijn BRC-AA gecertificeerd, zeg maar de hoogste ISO-standaard voor onze sector en dat kan enkel wanneer ook de mensen die wij inhuren werken volgens onze spelregels.”

“Laudam begrijpt ons businessmodel en voorziet in onze flexibele behoefte”
Chocolagendijk