• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibele en beschikbare
medewerkers voedingsindustrie?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Tomasz Myszewski


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
De familie Laudanscy ken ik al jaren. Vroeger in Polen woonden we bij elkaar in de buurt. Eigenlijk werk ik al vanaf 1997 voor de familie Laudanscy. In de beginjaren alleen in Polen waar ik me voornamelijk bezig hield met werving en selectie. Toen Laudam in Nederland werd geopend ben ik de familie achterna gereisd en daar heb ik na al die jaren nog steeds geen spijt van.
Als planner kun je mijn werk wel dynamisch en hectisch noemen. Soms zou je willen dat er meer uren in een dag zitten. Het is altijd weer een uitdaging om de planning van zo’n 200 uitzendkrachten rond te krijgen. Veel bedrijven werken met een dagplanning waardoor je continu met wijzigingen te maken hebt. Samen met mijn collega’s zorg ik ook voor de planning van de huisvesting en het transport van onze medewerkers. We proberen de mensen altijd dichtbij de werklocatie te huisvesten. Dat teamwork zit bij Laudam wel goed.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Ik hou ervan om in mijn vrije tijd leuke dingen te ondernemen met ons gezin. Maar ook het lezen van een goed boek of naar de bioscoop gaan vind ik erg leuk.

Krant Ik volg het nieuws via Internet Vakantieland Mijn geboorteland Polen natuurlijk, om familie te bezoeken Ontbijt Pools brood, tegenwoordig ook in Nederland verkrijgbaar Restaurant Ik bezoek graag een Grieks of Japans restaurant Favoriete eten Grieks Bier of Wijn Bier Kleur Blauw Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Hotel Zondag Tijd met familie, naar het strand, fietsen Tv Sportprogramma’s en films Schoenen Nette leren schoenen Koffie of thee Koffie Boekentip Ik lees graag boeken over de 2e wereldoorlog