• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibele en beschikbare
medewerkers voedingsindustrie?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Piotr Jaskowiec


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
Ik ben in 2006 gestart. Doordat mijn zus hier werkte was ik al wel bekend met Laudam. Voordat ik als chauffeur/assistent planner begon, werkte ik als uitzendkracht. Ik had dus al bij een aantal van onze klanten een kijkje in de keuken mogen nemen. En dat werkt prettig, want zo kan ik onze medewerkers ook de nodige informatie geven.
Laudam is een fijn bedrijf om voor te werken en we hebben een leuk team. Doordat ik met veel van onze medewerkers regelmatig in de auto zit, heb je natuurlijk veel contact met elkaar. Zo weet je snel wat er speelt. Ik vind het leuk om medewerkers te informeren en wegwijs te maken in Nederland.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Ik ben een sportliefhebber en dan met name van voetbal en tennis. Net als andere collega’s maak ik ook deel uit van het Laudam voetbalteam. Maar ik kan ook genieten van een leuke film.

Krant Ik lees het nieuws op Internet Vakantieland Spanje Ontbijt Roerei Restaurant Turks restaurant Alanya Favoriete eten Bigos, een heerlijk Pools gerecht Bier of Wijn Bier Kleur Groen Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Geen super de luxe maar gewoon comfortabel hotel Zondag Een potje tennis spelen Tv Sport programma’s en komedie films Schoenen Sportschoenen, Adidas zijn Koffie of thee Koffie Boekentip Vijftig tinten grijs van E.L. James