• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibel inzetbare mensen
voor de metaalsector?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Paul Nijland


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?

Na diverse ontmoetingen in het lokale netwerk met Laudam-oprichtster Nina Laudanska ontdekten zij en ik onze gemeenschappelijke passie voor het uitzendvak. Toen bij Laudam de positie van een commerciële stuurman ontstond en ik inzag om wat voor een prachtig bedrijf het hier gaat, aanvaardde ik graag het aanbod bij Laudam te werken. Ik voel me érg thuis bij Laudam, deze branche en … bij onze ambitieuze klanten. Binnen deze functie mag ik bouwen aan klant- én medewerkerstevredenheid en daarbij aan de verdere versteviging van Laudam’s marktpositie.Heb je naast werken ook een andere passie?

Ja zeker wel. Die passies zijn vooral gericht op met bijzondere mensen, zoals mijn kinderen, vriendin en vrienden leuke dingen te ondernemen. Of dit nu een stevige wandeling, sporten  of een avondje lekker bijkletsen is, ik kan me daar erg op verheugen.


Hoe ervaar je zelf Laudam als bedrijf?

Laudam zie ik als een sportteam. Met gemotiveerde teamleden met elk hun verdiende positie die iedere dag werken aan mooie ‘scores’ voor onze opdrachtgevers. Ik ben blij met de hoge waardering en gunning van onze klanten, maar natuurlijk blijven we zelfkritisch om ons te blijven verbeteren.Krant NRC Vakantieland Italië. Maar Vlieland vind ik ook heel fijn Ontbijt Yoghurt met muesli Restaurant De Moor in Bergen op Zoom Favoriete eten De pasta van m’n Femke Bier of Wijn Da’s een lastige…. dan kies ik toch voor de stevige rode wijn Malbec Kleur Blauw Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Ik geef toe dat ik wat dat betreft wel van luxe hou… Zondag Hop naar buiten! Tijd voor gezin en vrienden Tv Dragons’ Den (BBC) en misdaadseries Schoenen Suède broques Koffie of thee Espresso Boekentip Invloed (Robert Cialdini), Het Slimme Onderbewuste (Ap Dijksterhuis), Never Split The Difference (Chris Voss) en Yes is the Answer! (Cameron Mitchell)