• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
productiepersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Nina Laudanska


Wat was indertijd de drijfveer om naar Nederland te komen?
In het toen nog communistische Polen verdiende je met heel hard werken zo’n twintig dollar per maand en dus verlegde ik mijn grenzen, want het rijke westen lokte. In 1989 reisde ik naar Nederland, aardbeien plukken voor 18 gulden per uur dus het was puur voor het geld.

Waarom ben je gestart met Laudam?
Ik had mijn diploma op zak en wilde een fysiotherapiepraktijk beginnen, maar daarvoor heb je wel enig startkapitaal nodig. In 1993 ben ik weer naar Nederland gegaan en ik sprak inmiddels de taal een beetje. Telers vroegen me of ik meer plukkers kende en ineens regelde ik van alles en nog wat en de Poolse arbeiders maakte ik wegwijs in Nederland. En nu jaren later hebben we zo’n prachtbedrijf.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Ik heb een dochter van twaalf waar ik graag leuke dingen mee doe. Daarnaast houd ik ervan om een potje te tennissen, in de winter bind ik de ski’s onder en ik ben een fervent hardloper. Maar werken is geen opgave, want we hebben zo’n geweldig leuk team. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd zo luidt onze lijfspreuk en humor hebben ze hier allemaal!

Krant Vaak negatief over Polen Vakantieland Oostenrijk Ontbijt Jus d’orange met croissantje Restaurant Het Hooihuis in Roosendaal Favoriete eten Vis Bier of Wijn Rode wijn Kleur Blauw Zomer of winter Winter Luxe hotel of kampeertent Hotel, ik heb lang genoeg op campings gebivakkeerd Zondag Hardlopen Tv Kijk zelden Schoenen Moeten comfortabel zijn Koffie of thee Thee Boekentip Emotionele Intelligentie van Daniel Goleman