• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibele en beschikbare
medewerkers voedingsindustrie?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Miranda Breeman


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
Eind 2015 werd ik door een kennis attent gemaakt op een vacature bij een heel leuk bedrijf. Ondanks dat ik nogal honkvast ben, was ik door de enthousiaste manier van vertellen toch wel nieuwsgierig geworden. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen. Wat mij vooral opviel bij de eerste kennismaking was de ongedwongen sfeer. Nog voordat ik begon werd ik uitgenodigd voor de kerstlunch. Spannend, maar uiteindelijk wel doorslaggevend om de beslissing te nemen. Wat een geweldig team!

Het is vooral de afwisseling die het leuk maakt. Want, ook al staat er bij mijn functie “verkoop binnendienst” ik beschouw mezelf meer als “manus van alles”. Buiten de administratieve ondersteuning van onze verkoopafdeling heb ik regelmatig contact met klanten over o.a. de planning. Daarnaast ondersteun ik de directie en verzorg ik samen met mijn collega, Marta Graczak, de verzuimadministratie. Over afwisseling heb ik bij Laudam echt niet te klagen.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Ik hou van koken en dan met name verschillende soorten soep. Iedere zondag maak ik een pan verse soep voor mijn collega’s, dus maandag is altijd “soepdag” bij Laudam. Verder maak ik graag samen met mijn man tochten door Nederland, de ene keer op de fiets en de andere keer starten we onze trike.

Krant BN de Stem Vakantieland Eigen land is prachtig! Ontbijt Yoghurt met cruesli en aardbeien Restaurant Le Bouleau in Bergen op Zoom Favoriete eten Hollandse Pot en Grieks Bier of Wijn Radler Kleur Zwart en Paars Zomer of winter Allebei Luxe hotel of kampeertent Mijn eigen bed Zondag Soep koken voor mijn collega’s en erop uit gaan Tv Flikken Maastricht / Witse Schoenen Moeten vooral makkelijk zitten Koffie of thee Beide, ligt aan de gelegenheid Boekentip De verwarde cavia van Paulien Cornelisse (boekentip van Lies)