• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
productiepersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Marta Graczak


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
De liefde bracht mij in 2008 vanuit Zeeland naar Brabant waardoor ik op zoek ging naar een nieuwe baan. Na een open sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek. En dat verliep heel ontspannen, ik voelde eigenlijk meteen dat er een fijne sfeer hing. En hoewel ik nog een andere sollicitatie had lopen, koos ik voor Laudam.
De verschillende taken maken mijn functie heel afwisselend. Ik heb dagelijks veel contact met onze uitzendkrachten. Er moet nu eenmaal veel geregeld worden voordat onze medewerkers aan de slag kunnen. Van intake tot het maken van contracten en inschrijving bij de ziektekostenverzekeraar. Daarnaast fungeer ik in het kader van ons VCU-keurmerk als VG-functionaris. Voor veel bedrijven is een duidelijke instructie van de werkzaamheden niet alleen heel handig, maar soms ook noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld maar aan veiligheids-instructies. Veel van deze documenten worden door mij vertaald van het Nederlands naar het Pools. Omdat ik ruim 26 jaar in Nederland woon is het voor mij vanzelfsprekend dat ik inmiddels ook in twee talen denk.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Fietsen doe ik graag, dat is echt een uitlaadklep voor mij. Als het even kan fiets ik de 15 km. van huis naar kantoor. Ook creatief bezig zijn vind ik erg leuk. En ik kan echt genieten van een avondje uit. Samen met man en kinderen heerlijk uit eten of gezellig naar de bioscoop.

Krant Ik lees het nieuws liever op Internet (NOS) Vakantieland Kroatië, onze droom is om daar van ons pensioen te genieten Ontbijt Yoghurt met muesli en zwarte bessen Restaurant Cafetaria de Snackbar in Dinteloord Favoriete eten “Kapsalon” van Riny (man) en eigenlijk al zijn kookkunsten Bier of Wijn Rode wijn Kleur Roze Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Luxe hotel, liefst met spa Zondag sporten (bodycombat), lezen en samen met mijn dochter de paarden verzorgen Tv Netflix/films Schoenen Heb ik heel veel van en eigenlijk nooit genoeg Koffie of thee Koffie Boekentip “vlucht uit het paradijs” van Leah Chishugi