• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
verpakkingspersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Kasia Majchrowicz


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
Eigenlijk via mijn vader. Hij werkte destijds als chauffeur voor Laudam en pendelde regelmatig tussen Nederland en Polen. In 2003 ben ik – als bijbaan - tijdens mijn studie bij Laudam begonnen. Heel toevallig zat mijn huidige man destijds ook in de bus van mijn vader die mij naar Nederland bracht. Naast een leuke baan heb ik dus ook de liefde van mijn leven bij Laudam gevonden. Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik de kans om een administratieve functie te vervullen en vanuit hier ben ik doorgegroeid naar mijn huidige functie van Facilitair Manager.
Het contact met onze medewerkers en leveranciers vind ik ontzettend leuk. Alles wat te maken heeft met huisvesting valt onder mijn verantwoordelijkheid. Om ons SNF-keurmerk te behouden moeten alle woonhuizen aan specifieke eisen voldoen. Ik hou me dus met hele uiteenlopende zaken bezig. Van inrichting tot onderhoud, maar ook voor de buren ben ik het aanspreekpunt.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Mijn passie is één jaar oud en luistert naar de naam Magdalena. Mijn man en ik genieten met volle teugen van onze prachtige dochter. In onze vrije tijd gaan we dan ook graag met haar zwemmen en wandelen of gewoon samen iets leuks doen.

Krant Ik kijk het nieuws op “nu.nl” Vakantieland Geen favoriet land, zolang er maar water in de buurt is om te zwemmen. Ontbijt Koffie, anders kan de dag niet starten Restaurant Restaurant Bouvigne in Breda Favoriete eten Puur Pools en dan met name Pierogi Bier of Wijn Bier Kleur Zwart Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Allebei leuk Zondag Iets leuks met ons gezin doen Tv Muziekprogramma’s Schoenen Slippers Koffie of thee Koffie Boekentip Memories of a geisha van Arthur Golden