• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
verpakkingspersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Jakub Kisiel


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
Via een vriend die al voor Laudam werkte ben ik in 2014 in contact gekomen. Eerst als uitzendkracht bij verschillende bedrijven en toen ik hoorde dat ze een chauffeur/assistent planner zochten, heb ik daarop gesolliciteerd.
Ik heb het erg naar mijn zin bij Laudam. Geen dag is hetzelfde, eigenlijk weet je van te voren nooit hoe de dag gaat verlopen. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met onze uitzendkrachten. Naast het halen van en brengen naar het werk heb ik nog verschillende andere taken, zoals het retourneren van formulieren en contracten aan onze medewerkers, controle van de woonhuizen en samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de auto’s op tijd getankt worden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het op peil houden van de voorraad van werkkleding en persoonlijke veiligheidsmiddelen. Voldoende afwisseling dus!

Heb je naast werken ook een andere passie?
In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met ons gezin. Verder ben ik een echte muziekliefhebber, voor rock en reggae draai ik de volumeknop graag even omhoog.

Krant Ik lees geen krant maar volg het nieuws op Internet Vakantieland Polen en dan bezoek ik het liefst mijn geboorteplaats Zbydniow Ontbijt Roerei Restaurant Geen restaurant kan tegen de kookkunsten van mijn vrouw op Favoriete eten Alles wat mijn vrouw maakt Bier of Wijn Bier Kleur Groen Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Camping Zondag Relaxen met ons gezin Tv Sport programma’s Schoenen Sportschoenen, Adidas Koffie of thee Thee Boekentip Voorleesboeken van mijn dochter