• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibele en beschikbare
medewerkers voedingsindustrie?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Jacek Zawlocki


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
Via een kennis die al bij Laudam werkte hoorde ik dat ze een chauffeur /assistent planner zochten. In 2007 ben ik in dienst gekomen. Ik kan me nog goed herinneren dat het een hele drukke periode was. In die tijd reden we af en aan naar Polen voor het halen en brengen van nieuwe medewerkers.
Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de medewerkers. Maar het is meer dan alleen maar mensen naar het werk brengen en daarna weer ophalen. De administratie rondom ons wagenpark, controle van de autobanden, inspectie van onze huizen en het verzamelen van de urenstaten hoort ook bij mijn takenpakket. Dat maakt het werk juist zo leuk en afwisselend.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Voetbal is een grote passie van mij. Samen met een aantal collega’s spelen we in het Laudam-team en niet onverdienstelijk. Maar ik speel ook graag een potje tennis. Verder hou ik van muziek en dan met name rock.

Krant Newsweek Vakantieland Kroatië Ontbijt Roerei met spek en tomaat Restaurant Subway, lekker dichtbij het kantoor Favoriete eten Kibbeling, maar wel met saus natuurlijk Bier of Wijn Bier Kleur Blauw Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Luxe hotel Zondag Heerlijk ontspannen, niets moet en alles mag Tv TVN24 (Pools kanaal) Schoenen Dr. Martens Koffie of thee Koffie Boekentip Ik lees graag boeken van Stephen King