• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
productiepersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Ania Kopczynska


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
Via kennissen leerde ik in 2004 de familie Laudanscy kennen. Nina wist dat ik in Polen een administratieve opleiding had gevolgd dus toen er op de administratie personeel nodig was vroeg ze of het iets voor mij zou zijn. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Dat het een goede beslissing is geweest blijkt wel uit het feit dat ik er na al die jaren nog steeds met veel plezier werk en er zelfs mijn man heb leren kennen.
Na mijn zwangerschapsverlof van onze zoon Kamil in 2015, werk ik vanuit Polen. Naast de salarisadministratie houd ik me onder andere bezig met het maken van contracten en een groot gedeelte van de financiële administratie. Ook zorg ik voor aanlevering van de benodigde rapporten en verslagen voor de jaarlijkse NEN-controles. En mocht één van mijn collega’s op vakantie zijn dan spring ik bij waar nodig is.
Eén van de leukste taken vind ik de salarisuitbetaling. Maar eigenlijk vind ik alle taken leuk waarbij ik iets voor onze medewerkers kan betekenen.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Met een drukke baan en een peuter heb ik mijn handen vol. Daarom zorg ik af en toe voor ontspanning door te gaan wandelen of fietsen.

Krant Ik lees weinig kranten, volg het nieuws via internet Vakantieland Polen, ik blijf graag in eigen land naar de zee of de bergen Ontbijt Roerei met tomaten Restaurant Biologisch eten Favoriete eten Rosół (bouillon met vermicelli) Bier of Wijn Wijn, rosé Kleur Rood Zomer of winter Zomter Luxe hotel of kampeertent Camping Zondag Uitslapen en uitstapjes maken met het gezin Tv Kijk ik heel weinig Schoenen Sneakers, als ik maar snel genoeg ben om mijn zoon bij te houden Koffie of thee Thee Boekentip Avonturenboeken