• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibel inzetbare mensen
voor de metaalsector?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Over ons

Onze klanten waarderen onze reactiesnelheid, de persoonlijke aandacht én de kwaliteit van de mensen die we leveren. Wij hebben de geschikte medewerkers voor uw productie- en verpakkingswerk, geven invulling aan uw logistieke functies en zijn thuis in de agrarische sector, de metaal- en voedingsindustrie. 

Via onze eigen wervingskantoren in Polen kunnen wij snel de juiste mensen voor u vinden. Wij zorgen ook voor huisvesting, vervoer en begeleiding van uw nieuwe medewerkers. Voor Poolse arbeidskrachten gaat u naar Laudam.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor ervaren vakmensen voor het specialistische werk en voor ‘extra handjes’ tijdens het oogstseizoen of voor productie- en inpakwerk, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam.Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.