• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal

Waar vind ik flexibel
en direct beschikbaar
logistiek personeel?

headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Weekbericht - Week 49 2020

U bent de zoveelste al die belt

Omdat er veel gebeurt in deze bijzondere tijd en we veel nieuws te delen hebben, hebben we onlangs de frequentie van nieuwsberichten op Laudam.nl opgevoerd naar wekelijks. Hierop krijgen we leuke reacties van de lezers, waaronder veel van onze klanten. Onlangs leidde een gesprek met een klant over een nieuwsbericht naar haar vraag: “Hoe doen jullie telefonische acquisitie? Wij zelf krijgen zo vaak te horen ‘U bent de zoveelste al die belt’.”

Ook bij Laudam moeten we in beeld blijven bij onze doelgroep. Naast het bezoeken van bedrijven met zogenaamde kennismakingspakketjes (uiteraard op Covid-verantwoorde wijze) bellen wij ook selectief bedrijven die nog geen zaken met ons doen, de zogenoemde prospects. Bij Laudam willen we wanneer we bellen de ander iets te bieden hebben. Er moet een reden zijn om de ander ‘lastig’ te vallen. Die reden hebben we gelukkig heel vaak. Regelmatig weten we een medewerker te werven met bepaalde kwaliteiten en/of ervaring waar in bepaalde branches veel behoefte aan is. Deze ‘acquisitie-telefoontjes’ gaan altijd heel plezierig voor de ander (én voor onszelf) omdat het gesprek echt te richten is op het belang van het bedrijf dat gebeld wordt. Een andere reden kan zijn een bepaald onderwerp of probleem dat in bepaalde branches standaard voorkomt en waar we binnen Laudam ervaring in hebben om dit probleem te beperken.

Wij ontvangen zelf ook zeer veel acquisitie-telefoontjes per dag. Niet dat wij het zo goed weten allemaal, maar het valt ons op dat daarbij relatief veel gesprekken zitten waarbij het niet echt gaat over óns belang als gebelde partij. Aan de andere kant worden we ook regelmatig gebeld op hele professionele en fijne wijze, die regelmatig leiden tot het openstaan voor verder contact. Deze bedrijven inspireren ons ook weer om door te gaan met nette en klantgerichte acquisitie.

#praca_w_Holandii