• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
productiepersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Weekbericht - Week 11 2021

Nieuwe medewerker aan het woord: Joanna

Met het voorstellen van collega Arno Moerland gaven we in het nieuwsbericht van week 5 al aan dat Laudam geïnvesteerd heeft in de uitbreiding van haar team RBV (Relatiebeheer & Verkoop). Dit voornamelijk om in deze tijden klanten nog beter te kunnen ondersteunen.

Met een interview in onze nieuwsrubrieken stellen de komende tijd we dan ook graag onze nieuwe RBV-collega’s aan u voor.

Deze week stellen we u graag voor aan: Joanna Ouwerkerk

Joanna, is kort geleden begonnen bij Laudam in haar functie als Administratie Medewerker

 

Hoi Joanna, voor we starten met het interview. Je heet Joanna maar je Poolse collega’s noemen je Asia, kun je uitleggen hoe die naamaanpassing zit?

- "In Polen hebben veel namen een standaard ‘verbastering’, de naam Thomas is bijvoorbeeld Tomek, iemand met de naam Aleksandra wordt automatisch Ola genoemd en mijn naam wordt Asia genoemd, wat je uitspreekt als Ahsja."

 

Duidelijk. Asia, vertel…. wie ben je?

- "Dank je wel en leuk dat ik me op deze manier mag voorstellen; ik ben Asia, geboren in 1986. Samen met mijn man hebben we 2 kinderen. In mijn vrije tijd zijn we graag op stap met de kinderen. Daarnaast vind ik het fijn om te sporten. Met name fitness ontspant me goed."

 

Op je visitekaartje staat Administratie Medewerker, wat doe jij zo dagelijks?

- "In het kader van Laudam’s start in België in 2020 ben ik op dit moment voornamelijk bezig met regelgevingen, om in België veilig en conform alle regelgeving personeel voor onze klanten uit te kunnen zenden. Hierbij volg ik cursussen, heb ik veel contact met toeleveranciers en sta ik klanten te woord."

Hoe bevalt het je zo bij Laudam deze eerste periode voor je?

- “Ik kreeg bij aanvang van mijn collega’s een aangenaam en warm ontvangst, wat heel goed voelde. Daarnaast kon ik meteen goed aan de slag, wat ik heel fijn vind omdat ik graag dingen om handen heb en ook zo de klanten en ons bedrijf snel leerde kennen.”

Dank Asia voor dit interview, we wensen je veel plezier met je job bij Laudam.
- " Graag gedaan."