• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik flexibel
en direct beschikbaar
agrarisch personeel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Weekbericht - Week 01 2021

Klant aan het woord: Eric Stadhouders van Santbergen Rolcontainers

Graag stellen wij onze nieuwe opdrachtgever Santbergen Rolcontainers aan u voor.

Sinds enkele maanden mag Laudam uitzendkrachten leveren aan Santbergen Rolcontainers in Breda Noord. Santbergen heeft door de vele aanvragen van hun klanten behoefte aan opschaling van productiemedewerkers, met name lassers, en heeft Laudam gevraagd hierin te voorzien.

Santbergen produceert voor zeer diverse klanten rolcontainers, orderpick-karren, magazijn aanrijdbeveiligingen, stapelrekken en verder bijna alles van metaal voor distributie en warehousing. Dit familiebedrijf, dat in 1995 van start is gegaan, is naast productie ook zeer actief in reparatie, onderhoud, modificatie en verhuur van de diverse logistieke producten.

Namens Santbergen Rolcontainers mochten we Eric Stadhouders interviewen over hun dynamische bedrijf.


INTERVIEW

Wat is jouw functie binnen Santbergen, hoe ziet jouw dag er gemiddeld uit?
Mijn functie is adviseur logistieke draagmiddelen/accountmanager daarnaast doe ik samen met mijn collega Joost Roelen een klein stukje werving van personeel.

Hoe komt het dat jullie het zo druk hebben in deze tijd waarin menig bedrijf minder werk heeft?
Dit heeft te enerzijds te maken dat wij een breed scala van klanten hebben in verschillende branches. De branches food (supermarkten, AGF groothandels, e.d.), postbedrijven en de e-commerce draaien in deze tijd overuren. Dat betekent dat ze ook een tekort hebben aan logistieke draag/transport middelen. Onder andere daardoor hebben we het erg druk op al onze afdelingen (productie, reparatie en onderhoud, modificatie en verhuur) binnen Santbergen Rolcontainers.
Ook wij hebben van de eerste coronagolf erg veel last gehad. Maar we hebben juist toen niet stil gezeten en zijn dubbel zo hard aan het werk gegaan. Van dit harde werken in die tijd plukken we nu de vruchten.

Waarom kloppen al die klanten, waaronder grote namen, nou uitgerekend bij jullie aan?
We denken (en hopen) dat dit te maken heeft met de flexibele, eerlijke en transparante manier van zaken doen. Daarnaast is Santbergen Rolcontainers in vele branches een begrip geworden. Als familiebedrijf staan we voor service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Omdat we ons van begin af aan gespecialiseerd hebben in logistieke draag/transport middelen, hebben we inmiddels een gedegen know-how weten op te bouwen, waardoor we bijna elk probleem op dit gebied kunnen oplossen. Ook Innovatie staat hoog bij ons in het vaandel, regelmatig worden nieuwe logistieke draag/transport middelen ontwikkeld of aangepast voor specifieke gebruikers.

Waar letten jullie op bij het selecteren van uitzendpartners?
Voor ons is het erg belangrijk dat we ontzorgt worden door onze uitzendpartners. Daarnaast spelen tarief en een goede voorselectie ook een grote rol.

Bij welke bedrijven in ons netwerk mogen we jullie bedrijf onder de aandacht brengen?
Je mag ons bij iedereen onder de aandacht brengen.

We begrijpen dat je geen glazen bol hebt, maar hoe zie jij dit jaar voor jullie bedrijf?
Een glazen bol hebben we zeker niet, maar wij verwachten dat 2021 een jaar wordt waar we weer een sterke groei gaan realiseren. Al is het een en ander wel afhankelijk van wanneer de wereld weer wordt open gegooid. Dus een jaar waar we weer scherp moeten blijven op de snel en ingrijpende veranderingen in de wereld.

 

> Dank Eric voor je tijd om jullie bedrijf voor te stellen.

Meer informatie? Eric is u graag tot dienst voor verdere uitleg over hun producten en diensten: eric@santbergenrolcontainers.nl

 #Laudam #praca_w_Holandii

Inzet hieronder geeft een beeld van één van de vele productieprocessen bij Santbergen Rolcontainers: