• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
verpakkingspersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Weekbericht - Week 05 2021

Nieuwe medewerker aan het woord

Laudam heeft afgelopen jaar, ondanks de recessie (of wellicht juist dóór de Covid-crisis), geïnvesteerd in de uitbreiding van haar team RBV (Relatiebeheer & Verkoop). Dit om op een nog klantgerichtere manier te kunnen inspelen op de actuele behoeften van onze doelgroep.

In de komende tijd stellen we dan ook graag onze nieuwe RBV-collega’s aan u voor.

Deze week stellen we u voor aan: Arno Moerland. Arno is sinds kort begonnen bij Laudam als Accountmanager.

 

Arno, vertel…. wie ben je?

- “Ja fijn dat ik me mag voorstellen: Arno, 44 jaar, ik woon in Dinteloord, geboren en getogen. Charlotte, waar ik 15 jaar geleden mee getrouwd ben, en ik hebben 2 jongens; Max van bijna 12 en Mees van bijna 8.“

 

Op je visitekaartje staat Accountmanager, dus moet jij klanten binnenslepen?

- “Ha ha… Nee, dat binnenslepen is niet aan mij besteed. Ik zie me zelf meer als een relatiebeheerder.

Het zoeken van nieuwe klanten komt niet op de eerste plaats. Ik bezoek de klanten die al een relatie hebben met Laudam en ontdek samen met hen of er nog zaken beter kunnen.”

 

Hoe bevallen je eerste maanden?

- "Ik heb het heel goed naar mijn zin. Er is veel contact met onze interessante klanten, de dagen vliegen voorbij."

Wat zijn je indrukken inmiddels van de klanten van Laudam?

- "Onze klanten zijn heel divers, van een uienteler tot een fabrikant van fijne chocolade werken, van offshore tot een palletproducent. Het valt me op dat ze allemaal zo enthousiast zijn over hun bedrijf. Ze laten ook vol trots hun bedrijf aan me zien en dat geeft al heel snel een binding met de klant. We hebben echt mooie bedrijven als klant."

Waarvoor kunnen klanten goed bij jou terecht?

- "Ik denk dat ik goed ben in gewoon de klant goed aandacht geven, in goede en slechte tijden. Ze kunnen me altijd bellen voor een open en eerlijk gesprek over de behoefte van de klant. Na zo'n gesprek ga ik bij onze planners kijken hoe we deze klant zo goed mogelijk kunnen ondersteunen."

Je geeft aan dat je voor een klein deel van je werk bezig bent met nieuwe klanten; is het lastig in deze tijd om nieuwe klanten te vinden?

- "Het vinden van interessante bedrijven is op zich zelf niet lastig. Het gaat er om wat je te bréngen hebt naar een bedrijf. Je moet niet alleen een mooi verhaaltje hebben, je moet ook de juiste snaar bij de ander raken. Samen de juiste behoefte bepalen en durven/kunnen attenderen op de hoofdzaken, met gebruikmaking van de enorme kennis binnen het Laudam-team. Het helpt me dat ik altijd heel nieuwsgierig ben naar bedrijven en de mensen erachter."

 

Dank Arno voor dit interview, we wensen je veel plezier met je job bij Laudam.

- “Jij ook bedankt voor dit leuke interview.”   

 

#praca_w_Holandii