• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Bezig met laden...
afbeelding leeg
 

Wat wij voor u kunnen betekenen …

Bent u op zoek naar flexibel inzetbare, gemotiveerde arbeidskrachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Door onze Poolse roots kunnen wij putten uit een groot arbeidspotentiaal waar wij de voor uw sector geschikte kandidaten selecteren.
Laudam spreekt uw taal en kent uw branchebehoefte. Wij leveren u medewerkers die direct inzetbaar zijn doordat ze beschikken over de gewenste kennis en ervaring. Onze mensen steken graag hun handen uit de mouwen en weten van aanpakken. Onze mensen maken het verschil!

 

Tijdelijke personeelsbehoefte, 24/7 inzetbaar?

Of het nu gaat om één enkele of een tiental medewerkers en om 4 uur of 40 uur per week, wij regelen het voor u!
Heeft u (seizoens)pieken op te vangen en wilt u flexibel opschalen, wij schakelen flexibel bij en ook weer terug zodra u dat wenst.
Ook voor de vaak iets lastiger in te vullen werkzaamheden in ploegendienst en nacht- en weekendwerk kunnen wij u gegarandeerd de geschikte mensen leveren. Het team van Laudam staat voor u klaar, elke dag van het jaar!

 

Laudam is hét merk voor flexibel werk

Bij Laudam draait het sinds de start in 2000 om de menselijke maat. Wij investeren in onze mensen én in de relatie met u en daarbij past dat u een vaste accountmanager krijgt toegewezen die samen met u optrekt en zorgt dat onze personele dienstverlening naadloos aan blijft sluiten bij uw wensen.
Uiteraard geldt dat alles wat wij doen voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Wij beschikken over de zoals verderop vermeld verlangde keurmerken en certificeringen, maar bovenal beschikken wij op alle fronten over de geschikte mensen. Laudam staat garant voor de ideale match.

Daarom kiezen bedrijven voor Laudam ...

24/7 inzetbaar
flexibel personeel

Ook dagdelen
mogelijk

Vakkundig en
betrouwbaar

Altijd bereikbaar
0165 - 39 33 98

Laudam is actief in de volgende bedrijfssectoren

Van oudsher zijn wij sterk in onderstaande sectoren. Dat is door de jaren heen zo gegroeid, daar hebben we onze sporen verdiend en daar bouwen we op voort. U heeft het werk, wij hebben de mensen!

Productiewerk

Meer informatie

Metaalindustrie

Meer informatie

Logistiek

Meer informatie

Voedingindustrie

Meer informatie

Verpakkingswerk

Meer informatie

Agrarische sector

Meer informatie

Ons accountteam heeft voor elke sector een passende oplossing

Wij zijn thuis in vele sectoren. Wat te doen wanneer uw sector of bedrijfstype er niet tussenstaat? Maak een afspraak met een van onze accountmanagers en laat u aangenaam verrassen, want onze mensen zijn leergierig en breed inzetbaar.

Tevreden klanten aan het woord over Laudam…

Wij staan 24/7 voor u klaar

Sommige van onze klanten werken met volcontinudiensten. Omdat, zeker daar, de planning voor de invulling van de personeelsbezetting zich niet beperkt tot kantoortijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor onze klanten én voor onze medewerkers. Wij zijn voor u in de weer wanneer u dat wenst.
Iedere klant van Laudam krijgt zijn eigen accountmanager toegewezen, zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Twee vaste aanspreekpunten, want elke accountmanager heeft een vaste back-up.

Nina Laudanska

Directeur

Miranda Breeman

Verkoop Binnendienst

Jarek Socha

Hoofd Planning

Tomasz Myszewski

Planner

Ania Kopczynska

Salarisadministratie

Kasia Majchrowicz

Facilitair Manager

Ons ingespeelde accountteam wil graag met u sparren …

Voor vrijwel alle reguliere functies hebben wij de mensen per direct voor u beschikbaar. Als u op zoek bent naar een specialistische vakman/vakvrouw dan gaan we gericht voor u rekruteren binnen ons in jaren zorgvuldig opgebouwde (inter)nationale netwerk. Om u goed van dienst te zijn, willen we u graag goed leren kennen want dan kunnen we in de toekomst nog beter inspelen op uw behoefte. Bel voor een (kennismakings)afspraak.

Wij werken en streven naar 100% klanttevredenheid

In feite hebben wij bij Laudam zowel interne als externe klanten en in beide gevallen streven wij naar maximale klanttevredenheid. Onze mensen moeten bij u presteren en dat lukt enkel wanneer wij hen goed faciliteren.
Afspraken nakomen, doen wat je zegt en zeggen wat je doet, het resulteert in positieve mond-tot-mondreclame en is de basis voor groei. Wij leggen de lat graag hoog, want zo dagen we onszelf uit om ons constant te verbeteren. Mocht u suggesties en op- of aanmerkingen hebben dan hopen we dat u, in het licht van de relatie, ons op scherp zet. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en zelfs dan willen we ons inspannen om uw verwachtingen te overtreffen. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

De Poolshoogte is de nieuwsbrief die wij sinds jaren uitgeven. Klanten vertellen over hun ervaringen met Laudam, u vindt er leuke weetjes en heerlijke Poolse recepten maar ook nieuws over voor u relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving. Bijzonder informatief, prettig leesbaar en beschikbaar in hardcopy en digitale variant. Met één enkele muisklik kunt u zich kosteloos abonneren.

Laudam nieuws

Meer informatie

Wij hebben...

Leuke

Vacatures bij diverse bedrijven

Soliciteren

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor ervaren vakmensen voor het specialistische werk en voor ‘extra handjes’ tijdens het oogstseizoen of voor productie- en inpakwerk, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam.Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.