• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibele en beschikbare
medewerkers voedingsindustrie?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Voedingsindustrie

Wij weten waaraan medewerkers die werkzaam zijn in de voedingsindustrie moeten voldoen. Productie- en verpakkingswerk moet met de grootste zorg en aandacht geschieden met inachtneming van alle geldende hygiënevoorschriften.
Niet iedereen is voor dit werk geschikt want het vereist ook een bepaalde mindset. Je moet het besef hebben dat je een belangrijke schakel bent in de voedselketen en dat onachtzaamheid de volksgezondheid - en daarmee ook de continuïteit van uw bedrijf - in gevaar kan brengen. Om de juiste mensen voor u te selecteren, inventariseren we eerst wat de aard van het werk is, hoe dit uitgevoerd moet worden en welke kwalificaties daarvoor vereist zijn. Betreft het werk aan de lopende band, zittend of staand, aan een productie- of inpakmachine of anderszins? Wij leveren u arbeidskrachten die snappen dat strenge spelregels in deze sector strikt nageleefd moeten worden. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor ervaren vakmensen voor het specialistische werk en voor ‘extra handjes’ tijdens het oogstseizoen of voor productie- en inpakwerk, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam.Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.