• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
verpakkingspersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Verpakkingswerk

Uw product verdient personeel dat weet dat verpakkingswerk wezenlijk bijdraagt om de kwaliteit van uw product te waarborgen.
Onze mensen zijn gewend te werken aan geautomatiseerde verpakkingslijnen in productieomgevingen, maar uiteraard behoren alle vormen van om- en verpakken, sealen, banderen, stickeren etc. tot de werkzaamheden die onze medewerkers voor u uitvoeren.
Ook voor visuele controle en handmatig herstelwerk, uitsorteren, het samenstellen van sets, het assembleren van displays en het verzendklaar maken van producten zijn de flexibel inzetbare verpakkingsspecialisten van Laudam de ideale aanvulling op uw vaste bezetting. Zo kunt u pieken eenvoudig opvangen of, zoals sommige van onze vaste relaties dat al jarenlang doen, het volledige verpakkingswerk overlaten aan onze ervaren professionals.Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor ervaren vakmensen voor het specialistische werk en voor ‘extra handjes’ tijdens het oogstseizoen of voor productie- en inpakwerk, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam.Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.