• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Hoe kom ik snel aan
flexibel inzetbare mensen
voor de metaalsector?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Metaalindustrie

Polen is een land waar tot enkele jaren terug veel mensen werkzaam waren in de staalsector. Zeker doordat een aantal ooit fameuze scheepswerven - door de concurrentie van scheepsbouwers in het goedkopere Azië - hun deuren hebben moeten sluiten, loopt er veel onbenut talent rond in Polen. Laudam zorgt dat dat deze mannen van staal voor u aan het werk gaan.Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor productie- en inpakwerk of voor ‘extra handjes’ op de werkvloer, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam. Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.