• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal

Waar vind ik flexibel
en direct beschikbaar
logistiek personeel?

headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Logistiek

Zonder logistiek staat alles stil, mét Laudam loopt alles op rolletjes! Wij zijn thuis in de wereld van de logistiek. Op jaarbasis plaatsen we tientallen distributiemedewerkers op een verscheidenheid aan functies, van magazijnmedewerkers voor het reguliere werk tot en met gecertificeerde heftruckchauffeurs en accurate orderplanners en -pickers.
Magazijnwerk behelst zoveel meer dan enkel het stapelen van dozen. Onze mensen zijn breed inzetbaar voor alle vormen van aanvullende logistieke dienstverlening zoals palletiseren, sorteren en labelen, om- en herverpakken en verzendklaar maken van producten. Voor logistieke medewerkers gaat u naar Laudam.Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor ervaren vakmensen voor het specialistische werk en voor ‘extra handjes’ tijdens het oogstseizoen of voor productie- en inpakwerk, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam.Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.