• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik flexibel
en direct beschikbaar
agrarisch personeel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Agrarische sector

De groene sector weet ons als geen ander te vinden. Dat is niet verrassend, want daar is het ooit begonnen. Nina Laudanska - de mede-oprichter en directeur van Laudam - startte in de jaren negentig zelf als aardbeienplukster en dat netwerk heeft zij samen met haar team door de jaren heen uitgebreid.

Zeker in de oogstperiode is er grote behoefte aan extra plukkers, maar onze uitzendkrachten worden het hele jaar door ingezet want in de AGF-sector is het druk in alle seizoenen. Elk natuurlijk groeiend product vraagt om een specifieke behandeling en de daarbij passende arbeidskrachten. De champignonteelt vereist naast een scherp zicht ook fijn handwerk, daar waar zwaarder werk - zoals aspergesteken of het vullen en stapelen van kratten - ook enige spierkracht verlangt.


Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor ervaren vakmensen voor het specialistische werk en voor ‘extra handjes’ tijdens het oogstseizoen of voor productie- en inpakwerk, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam.

Wij helpen u graag verder

Wij zijn er voor u, wij werken voor u! Onze accountmanagers beschikken over het diploma VCU-VIL (leidinggevenden en intercedenten) en kunnen u als geen ander adviseren over de samenwerkingsmogelijkheden. Zij zijn in staat uw vraag om flexibele personele inzet te matchen met onze mensen. Bel voor een afspraak en ervaar de zorg en aandacht van een betrokken sparringpartner die zorgt dat alles loopt zoals u dat wenst. Onze mensen helpen u vooruit.