• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
verpakkingspersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Diensten

Laudam is een dienstverlenende, servicegerichte organisatie die klanten in diverse branches ontzorgt door het snel en passend voorzien in de vraag naar flexibel inzetbare arbeidskrachten.

Wij zorgen dat u altijd voldoende capaciteit heeft, ook wanneer uw planning van dag tot dag wijzigt. U zit bij ons niet vast aan een minimale urenafname of handenbindende contractverplichtingen. Wij bieden maximale flexibiliteit als het gaat om het op- en afschalen van het aantal medewerkers, geheel in lijn met de veranderende klantbehoefte en de hoeveelheid werk.

U kunt bij ons aankloppen voor een enkel dagdeel of voor maandenlang 24 x 7 ploegendiensten en alles wat daartussenin zit. Voor de bedrijfssectoren waar wij sinds jaar en dag worden ingezet, hebben wij de mensen paraat. Daarnaast zoeken wij op verzoek van onze opdrachtgevers gericht naar specialistische professionals die in Nederland schaars zijn, zoals bijvoorbeeld gediplomeerde lassers. Vanwege onze Poolse roots worden we door de markt gezien als een Pools uitzendbureau en daar is niks mis mee, maar we werken met meerdere nationaliteiten want wij hebben grensoverschrijdend oog voor talent. 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?


Zoekt u gekwalificeerd personeel? Dan kunt u stoppen met zoeken, want wij hebben de mensen voor u en ze kunnen per direct beginnen. Een groot aantal van onze medewerkers is tegenwoordig VCA-B gecertificeerd zodat ze zonder moeite ingezet kunnen worden bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Voor productie- en inpakwerk of voor ‘extra handjes’ op de werkvloer, ons brede personeelsaanbod maakt dat u altijd slaagt bij Laudam. 

Productiewerk

Meer informatie

Metaalindustrie

Meer informatie

Logistiek

Meer informatie

Voedingindustrie

Meer informatie

Verpakkingswerk

Meer informatie

Agrarische sector

Meer informatie