• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
productiepersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Lies Zijlstra


Wat was de reden om in 2005 de overstap te maken naar Laudam?

Ik was salesmanager bij Waters Chromatography en dus altijd in gesprek met witte jassen. Leuk, maar toen daar door reorganisatie een einde aan kwam, was ik ook wel toe aan verandering. Bij Van Gansewinkel werd ik hoofd verkoop binnendienst. Niet mijn ding. Ik moet naar buiten en toen kwam ik op het spoor van Laudam en met Nina had ik gelijk een klik.

Wat maakt het zo leuk bij Laudam?
Het team, samen de schouders eronder en samen successen vieren.
De hectiek maakt het ook leuk, geen dag is voorspelbaar en dat vraagt een hoop improvisatievermogen. Jarenlang bezocht ik enkel maar steriele laboratoria, nu kom ik bij snoepfabrikanten, champignontelers, distributiecentra, spuiterijen etc. Heel divers en razend interessant.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Jazeker, ik ben gek op honden. Omdat zowel mijn man als ik een drukke baan hebben, hebben we te weinig tijd om een hond voldoende aandacht te geven en daarom deel ik sinds 2006 met Nina en haar dochter een Golden Retriever. Koda is een heerlijk beest. Nu vergeet ik trouwens de familie, terwijl dat natuurlijk het allerbelangrijkste is. De kinderen en de drie kleinkinderen.

Krant NRC Vakantieland Spanje Ontbijt Yoghurt met cruesli Restaurant Famen in Barcelona Favoriete eten Gebakken aardappeltjes, worteltjes en een biefstukje Bier of Wijn Vino tinto Kleur Paars Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Beide leuk Zondag Ontspannen de dag genieten, beetje lezen, uurtje sporten Tv Engelse detectiveseries Schoenen Heb ik er heel veel van Koffie of thee Cappuccino Boekentip De verwarde cavia van Paulien Cornelisse