• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
verpakkingspersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Jan den Ronden


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
In het verleden heb ik een project in de Petrochemie afgewikkeld met Personeel van Laudam Detachering. Verder heb ik in mijn hoedanigheid als voorzitter van de VAP (Vereniging van Aannemers in de Petrochemie) Laudam als lid mogen begroeten. Ik ben in 2010 begonnen voor een jaar en inmiddels alweer 7,5 jaar in dienst.
Mijn eerste indruk van Laudam was een goed georganiseerde onderneming. De manier om op hele korte termijn personeelsaanvragen te verwerken is bijzonder. Het leukste aan mijn werk vind ik toch wel contacten leggen en onderhouden met opdrachtgevers. Ik stap regelmatig in de auto voor klant-bezoek en ben daarnaast op veel netwerkbijeenkomsten te vinden. Het contact met collega’s en uitleenkrachten is erg fijn. Na al die jaren kan ik mezelf inmiddels ook bescheiden in het Pools uitdrukken.

Heb je naast werken ook een andere passie?
In mijn vrije tijd werk ik graag buiten om onze prachtige tuin te onderhouden. Verder ga ik regelmatig zoetwater vissen en ben ik een fervent motorrijder.

Krant BN de Stem Vakantieland Duitsland Ontbijt Alleen zondagmorgen met verse broodjes van de bakker Restaurant De Peer in Breda Favoriete eten Lever, asperges en mosselen Bier of Wijn Bier is mijn favoriet Kleur Blauw Zomer of winter Zomer Luxe hotel of kampeertent Luxe hotel Zondag Motorrijden, sport kijken en in de tuin vertoeven Tv 20.00 uur journaal en sport Schoenen Zwart en bruin in verschillende modellen Koffie of thee Ik ben een echte koffiedrinker Boekentip Geen