• Looking for employees?
  • vlag taal
  • vlag taal
Waar vind ik 24/7
flexibel en vakbekwaam
productiepersoneel?
headerafbeelding
afbeelding leeg
 

Anita Clerx


Hoe ben je bij Laudam terecht gekomen?
Toen het bedrijf waar ik werkte eind 2003 verhuisde naar Zuid-Holland, ging ik op zoek naar een andere baan. Via een kleine advertentie kwam ik uit bij Laudam. In het begin moest ik even wennen aan de Poolse taal. Maar onderling werd dat prima opgelost; de Nederlandse collega’s kregen Poolse les en de Poolse collega’s leerden op hun beurt wat Nederlands. Dat bepaalde uitdrukkingen en gezegden nog steeds tot veel hilariteit leiden hoef ik natuurlijk niet uit te leggen.
Laudam is een echt mensenbedrijf, met waardering en persoonlijke aandacht voor iedereen. Door de afwisseling in mijn werk is geen dag hetzelfde; van acquisitie en verzorgen van mailingen tot onze deelname aan beurzen. Maar ook met het voorbereiden van verkoopacties kan ik mijn hart ophalen. Eén van de leukste dingen vind ik de brainstormsessies met ons verkoopteam. Vaak spreken we dan buiten de deur af waarbij de meest gekke ideeën de revue passeren. We zijn een hecht team waarin iedereen voor elkaar klaar staat.

Heb je naast werken ook een andere passie?
Samen met mijn man heb ik twee dochters van 8 en 10 jaar oud waar we in onze vrije tijd graag dingen mee ondernemen. Wekelijks ben ik in de sportschool te vinden voor een uurtje Zumba en ik vind het heerlijk om met vrienden af te spreken voor een gezellig avondje uit.

Krant BNdeStem Vakantieland Canarische Eilanden met name Tenerife en Fuerteventura Ontbijt Yoghurt met muesli Restaurant De Haard in Bosschenhoofd Favoriete eten Carpaccio en tournedos Bier of Wijn Rosé Kleur Blauw Zomer of winter Zomer, ben dol op warme zomerdagen Luxe hotel of kampeertent Luxe hotel Zondag Uitgebreid ontbijten met z’n allen en iets ondernemen Tv NCIS Schoenen Liefst met hak om mijn lengte te compenseren Koffie of thee Koffie, veel te veel Boekentip 400 brieven van mijn moeder van Joseph Oubelkas een bijzondere gastspreker tijdens het 12,5 jarig bestaan van Laudam